ÎN ATENȚIA ANGAJATORILOR – Aplicația Revisal trebuie actualizată până în 10 aprilie cu noua versiune, pentru a mai putea transmite date în aplicație

0
226

INFORMARE OFICIALĂ. Ca urmare a efectuării unor lucrări de mentenanță programate, în perioada 7 aprilie 2023 ora 14.00 – 8 aprilie 2023 ora 14.00, portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidență a salariaților va fi indisponibil.

 

Noua versiune a aplicației Revisal, 6.0.9., va fi disponibilă pentru angajatori începând din 10 aprilie 2023. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip rvs. generate sau validate prin versiunile 6.0.8./6.0.9. ale aplicației Revisal.

 

Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8. nu vor mai putea transmite date în aplicație. Pentru actualizarea aplicației Revisal este recomandat să urmărească instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare și de utilizare a aplicației, a informat conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș.

 

Pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operațiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicației Revisal, să se efectueze o copie de siguranță a bazei de date.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here