IMPORTANȚA INFRASTRUCTURII DE TRANSPORT – Sprijin pentru antreprenorii din județul Maramureș

0
116

BAIA MARE – VIZITĂ DE LUCRU. Luni, 21 noiembrie 2022, președintele PNL Maramureș și al Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, împreună cu delegația guvernamentală condusă de premierul Nicolae Ciucă, a vizitat compania Aramis Invest, cel mai mare angajator din județul Maramureș și una dintre principalele companii exportatoare din România, cu capital 100% românesc.

 

“Principala discuție avută de premierul României cu antreprenorul a fost axată pe infrastructură. Fără infrastructură de transport rapidă și ieftină, competitivitatea companiei este afectată. Echipa guvernamentală a văzut ce înseamnă pentru Maramureș o companie cu peste 6.000 de angajați și cât este de important să atragem și alți investitori în Maramureș.

 

Dar pentru asta este nevoie de dezvoltarea infrastructurii, iar în acest sens, la Consiliul Județean Maramureș lucrăm la proiecte pentru realizarea a unor Variante de Ocolire, Drumuri Expres și alte proiecte importante de infrastructură pentru Maramureș.

 

Mă bucur că premierul și echipa guvernamentală au înțeles care sunt necesitățile județului Maramureș și ne-au asigurat de tot sprijinul pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere, feroviare și aeroportuare”, a declarat președintele Consiliului Județean și al PNL Maramureș, Ionel Bogdan.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here