IMPORTANT – Licitație de 170 de milioane de lei pentru reabilitarea a 36 de kilometri de drum județean care străbate localitățile Târgu Lăpuș, Lăpuș, Băiuț, Cernești și Cavnic

0
2297

REABILITARE DJ 109F – MARAMUREȘ. Consiliul Județean Maramureș a introdus în licitație un contract estimat la 170 de milioane de lei (exact: 169.992.657,20 lei, sumă care include TVA și care este echivalentă cu circa 34,58 milioane de euro) și care prevede proiectarea și execuția lucrărilor pentru reabilitarea a 35,9 kilometri de drum județean, respectiv reabilitarea DJ 109F, pe tronsonul Rogoz (DJ 171) – Lăpuş – Băiuţ – Cavnic (intersecția cu DJ 184), care străbate localitățile Târgu Lăpuș, Lăpuș, Băiuț, Cernești și Cavnic.

 

Ofertele sunt așteptate până la 11 aprilie 2023 și contractul, care trebuie finalizat în 2 ani (730 de zile), va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 88%, iar perioada de garanție de 12% – garanția minimă este 3 ani, garanția maximă 6 ani).

 

Reabilitarea acestui tronson de drum județean este preconizată a fi finanțată, în cea mai mare parte, din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional (POR), ca suport al proiectului “Mara-Nord, infrastructură rutieră de interes județean”, acesta fiind inclus în acordul de parteneriat încheiat între ADR Nord-Vest și CJ Maramureș care prevede realizarea unui proiect-sprijin în regiune, pentru pregătirea proiectelor finanțate în perioada 2021-2027 pe mai multe domenii.

 

Procedura de atribuire a contractului este inițiată sub incidența clauzei suspensive, încheierea acestuia fiind condiționată de alocarea creditelor bugetare cu această destinație.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here