IMPLICAREA TINERILOR – Senator USR Dan Ivan: Poate fi Baia Mare în 2030 orașul tinerilor? Le dau cuvântul tinerilor din oraș

0
133
Dan Ivan, senator USR de Maramureș

CONCURS PENTRU TINERI. Dacă ai între 18 și 24 de ani și știi exact cum arată orașul potrivit pentru cei tineri, în care vrei să trăiești, să-ți construiești o carieră sau poate să-ți întemeiezi o familie, poți să-i transmiți senatorului USR Maramureș Dan Ivan cum poate ajunge Baia Mare acel oraș.

 

Cel mai bun eseu cu tema „Baia Mare 2030 – Orașul tinerilor” va câștiga un abonament de 4 zile pentru două persoane la UNTOLD2023.

 

Regulamentul acestui concurs se poate verifica la următorul link: https://senatordemaramures.ro/regulament-concurs-baia-mare-2030-orasul-tinerilor

 

Biroul de presă al senatorului Dan IvanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here