IMPLICARE – Deputatul USR PLUS Brian Cristian a convocat prima ședință a Grupului de lucru pentru sportul maramureșean

0
351

ACTIVITATE PARLAMENTARĂ. În urmă cu câteva săptămâni, deputatul USR PLUS Brian Cristian a anunțat înființarea Grupului de lucru pentru sportul maramureșean. Vineri, 6 august 2021, a avut loc prima întâlnire a grupului format din persoane care își doresc să se implice cu adevărat în dezvoltarea sportului din județul nostru.

 

Brian Cristian, deputat USR PLUS: “În prima ședință am reușit să identificăm mai multe aspecte negative din sportul maramureșean. Am căzut cu toții de acord că o parte din probleme ar putea fi rezolvate dacă finanțarea din bugetele locale ar fi direcționată către dezvoltarea infrastructurii sportive și a sportului de masă. În acest context, ar fi indicat să avem o strategie comună prin care consilierii locali USR PLUS din Maramureș să obțină finanțare de la primării pentru obiectivele sportive din localitatea în care trăiesc.”

 

Pe lângă identificarea aspectelor negative din sportul maramureșean, membrii grupului de lucru au stabilit câteva obiective principale: maparea problemelor care pot fi rezolvate prin îmbunătățirea legislației, dezvoltarea proiectelor pentru încurajarea sportului de masă și atragerea investițiilor în județ.

 

Pe parcursul ședinței, deputatul Brian Cristian și membrii Grupului de lucru au propus anumite soluții, cum ar fi creșterea numărului orelor de sport în școli sau adoptarea unor măsuri care încurajează sponsorizările din mediul privat, așa cum este în Ungaria.

 

“La fel ca în educație, rezultatele din sport nu se văd imediat, ci durează câțiva ani până când putem stabili dacă o strategie funcționează. Am încredere că munca în echipă din cadrul Grupului de lucru va da rezultate și că vom contribui la dezvoltarea sportului maramureșean”, a declarat deputatul Brian Cristian.

 

Pe această cale, Brian Cristian a anunțat că lista de înscrieri este în continuare deschisă: “Îi invit să facă parte din Grupul de lucru pentru sportul maramureșean pe toți cei care își doresc să se implice cu adevărat în dezvoltarea infrastructurii sportive din județul nostru și în promovarea sportului de masă!”. Doritorii se pot înscrie prin completarea unui formular disponibil în link-ul: https://briancristian.ro/grup-de-lucru-sport/.

 

Au participat la ședința Grupului de lucru pentru sportul maramureșean: Adrian Bonaț, Arthur Micloș, Tudor Marta, Andrei Barboloviciu, Bogdan Zaharia, Marius Pop, Margareta Petruț, Adrian Pop și Petruț Grigore.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here