IDENTIFICARE – Cel care a scris mesaje antisemite pe Casa Memorială „Elie Wiesel” e un bărbat din Râmnicu Vâlcea

0
288
Casa memorială „Elie Wiesel” vandalizată

ANCHETĂ. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş a comunicat identificarea celui care ar fi scris în noaptea de 3 spre 4 august 2018 mesaje antisemite pe pereţii exteriori ai Casei Memoriale „Elie Wiesel”. Conform polițiștilor implicați în anchetă acesta este un bărbat în vârstă de 37 de ani care domiciliază în Râmnicu Vâlcea.

 

În cauză, polițiștii sigheteni au „cooperat cu poliţişti din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş și cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea” și continuă cercetările, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, „pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi promovarea în public de idei, concepţii sau doctrine antisemite”.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here