IARNĂ – Cea mai scăzută temperatură înregistrată în Maramureș: -10 grade Celsius în Sighetu Marmației și Ocna Șugatag, zăpadă în Pasul Prislop

0
131

VREMEA. Iarnă în Maramureș. În noaptea trecută, termometrele au înregistrat cele mai scăzute temperaturi în Sighetu Marmației și Ocna Șugatag, -10 grade Celsius (în Târgu Lăpuș s-au înregistrat -9 grade Celsius). Și astăzi vremea rămâne rece în Maramureș, geroasă pe parcursul dimineții și nopții.

 

În zona montană înaltă a nins slab, însă drumarii au informat că sectoarele de drumuri naționale sunt curate și uscate, excepție făcând o porțiune de 20 de kilometri de pe DN 18, pe Pasul Prislop, între kilometri 160 și 180 fiind depus un strat de zăpadă frământată de 1 centimetru.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ