HOTĂRÂRE INSTANȚĂ – Simona Cremene, directorul administrativ al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, rămâne în arest încă 30 de zile

0
8849
Mihaela Simona Cremene

ACUZATĂ DE ÎNȘELĂCIUNE. Mihaela Simona Cremene, directorul administrativ al Spitalului Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare, reținută în după-amiaza zilei de joi, 31 martie 2022, sub acuzația de înșelăciune cu crearea unui prejudiciu financiar instituției spitalicești de circa 230.000 lei, va rămâne și în următoarele 30 de zile în arestul Inspectoratului Județean al Poliției Maramureș.

 

Decizia a fost luată în această după-amiază de magistrații de la Judecătoria Baia Mare, la propunerea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Hotărârea nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în următoarele 48 de ore. Avocatul lui Cremene a solicitat instanței să încuvințeze aplicarea unei măsuri preventive mai ușoare (arest la domiciliu sau control judiciar), însă cererea a fost respinsă de magistratul de caz.

 

Cazul, care a fost prezentat în exclusivitate de 2mnews chiar la momentul conducerii la audieri, se referă la faptul că Simona Cremene și-ar fi dobândit funcția cu ajutorul unei diplome de studii superioare false. Dacă Tribunalul Maramureș, care va judeca apelul, va menține decizia Judecătoriei Baia Mare, Simona Cremene va rămâne în arest până cel puțin în 30 aprilie 2022.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here