HOTĂRÂRE – Anton Ardelean, primarul din Tăuţii Măgherăuş, a fost achitat de infracţiunile de corupţie de care a fost acuzat

0
884
Anton Ardelean

DEFINITIV. Primarul oraşului Tăuţii Măgherăuş, Anton Ardelean, a fost achitat ieri, de Completul 5A al Curţii de Apel Cluj, de infracţiunile de corupţie (trei infracţiuni de abuz în serviciu) de care a fost acuzat şi condamnat în primă instanţă, la Judecătoria Baia Mare, la 2 ani de închisoare.

 

După ce a fost condamnat în 4 decembrie 2015, de magistraţii Judecătoriei Baia Mare, prin sentinţa penală 1564, Ardelean a făcut apel, acesta fiind judecat la Curtea de Apel Cluj. Ieri, magistraţi clujeni au admis apelul, pronunţând o nouă hotărâre prin care l-au achitat pe Ardelean pentru cele trei infracţiuni de abuz în serviciu asimilate infracţiunilor de corupţie.

 

De asemenea, prin hotărârea de ieri, au fost înlăturate dispoziţiile cu privire la confiscarea unei sume de bani şi au dispus ridicarea măsuri sechestrului asigurator. Hotărârea este definitivă.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here