HANDBAL – Victorie a băimărencelor în primul meci de la Trofeul Minaur

0
121

TURNEU AMICAL. Cea de-a treia ediție a Trofeului Minaur la handbal feminin, disputată în perioada 22-24 august, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare, a debutat cu o victorie a echipei băimărene, 31-27 (16-12), în meciul de deschidere cu “U” Cluj-Napoca.

 

Pentru Minaur au înscris Masna (6 goluri – 2 din 7 m), Cîrstea (5 goluri), Szolosi (4 goluri – 1 din 7 m), Lisewska (4 goluri – 2 din 7 m), Seraficeanu (3 goluri), Burlachenko (2 goluri), A. Popa (2 goluri – 1 din 7 m), câte un gol marcând Kerekes, Ivanenko, Polocoșer, Bondar, Borș. De la clujence, principalele marcatoare au fost Dindiligan și Lazăr cu câte 4 goluri.

 

Trofeul Minaur se dispută în ediția 2019 în trei echipe, Măgura Cisnădie retrăgându-se din competiție în ultimul moment din cauza numeroaselor absențe din lot, cauzate de accidentări ale jucătoarelor. Vineri, de la ora 11.00, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” se dispută partida “U” Cluj-Napoca – Iuventa Michalovce (Slovacia), ultimul joc al turneului amical urmând să aibă loc sâmbătă, 24 august, tot de la ora 11.00: CS Minaur Baia Mare – Iuventa Michalovce.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here