HANDBAL – Semifinalele European League: cine sunt cele trei potențiale adversare ale Minaur Baia Mare

0
447
Cele 4 echipe calificate în semifinalele Cupei EHF European League. Stânga sus - CS Minaur Baia Mare, dreapta sus - Nantes Atlantique Handball, stânga jos - Herning-Ikast Handbold, dreapta jos - Siófok KC

CUPE EUROPENE. Toate cele 4 semifinaliste ale EHF European League la handbal feminin (a doua competiție valorică din handbalul continental) s-au calificat după duble victorii (atât în tur, cât și în retur). Minaur Baia Mare s-a calificat în semifinalele EHF European League, după ce a învins formaţia Dunărea Brăila cu 31-24 și 27-25 (dublă victorie şi scorul general 58-49).

 

Iată care sunt celelalte trei echipe care vor evolua în semifinalele competiției: echipa daneză Herning-Ikast Handbold (a trecut de echipa rusă HC Lada, cu dublă victorie: 28-25 și 31-29, scor general 59-54), echipa franceză Nantes Atlantique Handball (a trecut de echipa rusă HC Zvezda, cu dublă victorie: 33-29, 30-28, scor general 63-57) și echipa ungară Siófok KC (a trecut de echipa rusă Astrakhanochka Astrakhan, cu dublă victorie: 32-26, 29-28, scor general 61-54).

 

Până în 15 aprilie (când a fost programată tragerea la sorți a semifinalelor), Federație Europeană de Handbal trebuie să ia o decizie în ceea ce privește formatul competiției, după ce inițial a anunțat un Final 4, cu semifinalele și finala în două zile consecutive, dar nicio echipă nu și-a arătat interesul de a găzdui turneul – în contextul în care spectatorii au interdicție de a participa și meciurile trebuie organizate ținând cont de restricțiile cauzate de pandemie, ar însemna doar o cheltuială pentru clubul organizator.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here