HANDBAL – Sâmbătă, Minaur Baia Mare își află adversara din sferturile de finală a EHF European League: Dunărea Brăila sau Kuban Krasnodar (Rusia)

0
206

EHF EUROPEAN LEAGUE. Sâmbătă, 20 februarie 2021, CS Minaur Baia Mare va cunoaște echipa cu care se va înfrunta pentru accederea îb semnifinalele EHF European League, opțiunile fiind Dunărea Brăila sau Kuban Krasnodar (Rusia), echipe care joacă în meci direct pentru ocuparea locului 2 în Grupa D.

 

Vă reamintim că Minaur a terminat meciurile din grupe pe locul 1 (în Grupa C), după ce echipa germană Thüringer Handball Club Erfurt-Bad Langensalza a renunțat la deplasarea în România pentru cele două meciuri cu băimărencele, în urma deciziei guvernului german de a păstra România pe lista ţărilor cu risc ridicat COVID-19, ceea ce ar fi impus celor de la Thüringer să intre în carantină la întoarcerea în Germania.

 

În urma deciziei de forfait a echipei germane, Minaur a câștigat ultimele două meciuri cu 10-0 și s-a clasat pe locul 1 în Grupa C, cu 10 puncte. Adversara echipei băimărene va fi decisă sâmbătă, de la ora 15.00, la Brăila, unde se confruntă Dunărea Brăila (locul 3 în Grupa D, cu 5 puncte) cu Kuban Krasnodar (locul 2, cu 6 puncte) – în meciul tur, la Krasnodar, brăilencele au încheiat la egalitate, 25-25 (15-13).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here