HANDBAL – România, cu băimăreanca Borș în echipă, a încheiat Campionatul European pe locul 11 și cu victorie în meciul cu Slovacia

0
148

CAMPIONATUL EUROPEAN. În ultimul meci al României la Campionatul European de handbal feminin Under 17 din Slovenia, naționala noastră a câștigat cu 27-24 (14-11) cu Slovenia, încheind competiția pe locul 11 și ratând prezența la Campionatul Mondial din 2020 din China. Meciul cu slovacele a contat doar pentru statistică.

 

Româncele, care au avut-o pe teren și pe băimăreanca Oana Borș, au condus în permanență, de regulă cu 3-4 goluri, fiind egalate la 24 cu 4 minute înainte de final, dar reușind să câștige grație unui forcing mai bun decât al adversarelor. Pentru România au înscris Gogîrlă (16 goluri – MVP-ul partidei), Țîrle (3 goluri), Sandu și Lupei (câte 2 goluri), Coman, Ion și Necula (câte 1 gol).

 

La Campionatul European, băimăreanca Oana Borș (extremă dreapta CSȘ 2 Baia Mare) a înscris 35 de goluri, fiind a doua marcatoare a echipei, după interul Alice Gogîrlă. Competiția a fost câștigată de Ungaria, care s-a impus în finala cu Suedia cu 28-24 (13-9), medalia de bronz revenind Franței, care a dispus în finala mică de Danemarca (28-21, la pauză 15-9).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here