HANDBAL – România, cu băimăreanca Borș în echipă, a încheiat Campionatul European pe locul 11 și cu victorie în meciul cu Slovacia

0
43

CAMPIONATUL EUROPEAN. În ultimul meci al României la Campionatul European de handbal feminin Under 17 din Slovenia, naționala noastră a câștigat cu 27-24 (14-11) cu Slovenia, încheind competiția pe locul 11 și ratând prezența la Campionatul Mondial din 2020 din China. Meciul cu slovacele a contat doar pentru statistică.

 

Româncele, care au avut-o pe teren și pe băimăreanca Oana Borș, au condus în permanență, de regulă cu 3-4 goluri, fiind egalate la 24 cu 4 minute înainte de final, dar reușind să câștige grație unui forcing mai bun decât al adversarelor. Pentru România au înscris Gogîrlă (16 goluri – MVP-ul partidei), Țîrle (3 goluri), Sandu și Lupei (câte 2 goluri), Coman, Ion și Necula (câte 1 gol).

 

La Campionatul European, băimăreanca Oana Borș (extremă dreapta CSȘ 2 Baia Mare) a înscris 35 de goluri, fiind a doua marcatoare a echipei, după interul Alice Gogîrlă. Competiția a fost câștigată de Ungaria, care s-a impus în finala cu Suedia cu 28-24 (13-9), medalia de bronz revenind Franței, care a dispus în finala mică de Danemarca (28-21, la pauză 15-9).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ