HANDBAL – Minaur pierde și cu Steaua, formație de mijlocul clasamentului, și rămâne pe locul 5 în prima ligă

0
162

LIGA NAȚIONALĂ. CSA Steaua Bucureşti a învins CS Minaur Baia Mare cu 29-25 (15-12), într-un meci contând pentru etapa a 26-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. În meciul arbitrat de cuplul Robert Harabagiu & Silviu Stănescu (din Moreni – jud. Dâmbovița) echilibrul pe tabela de marcaj s-a păstrat doar până în min. 17, când Minaur avea 2 goluri avantaj (8-6). Apoi au urmat 7 minute în care steliștii au marcat o suită de 7 goluri consecutive (3 Constantina și câte 2 Khairi și Mihalcea), ajungând la 8-13 în min. 24.

 

Băimărenii au mai dres busuiocul, cât s-a putut pe final de repriză, intrând la cabine cu 12-15. Un avantaj, în aparență surmontabil. Însă n-a fost să fie ziua băimărenilor, steliștii au marcat când a fost nevoie și când nu a fost, ajungând cu 10 minute înainte de final să conducă cu 27-20, apoi 29-22 cu 5 minute înainte de final. Minaur a mai redus cât s-a putut, înscriind încă 3 goluri consecutive, dar era prea târziu. Steaua – Minaur: 29-25 (15-12).

 

Pentru echipa antrenată de Alexandru Sabou au marcat: Kotrc (6 goluri), Ramba (4 goluri), Buzle și Nagy (câte 3 goluri), Makaria (2 goluri), Haiduc, Cip, Bușecan și Dobra (câte 1 gol). De la steliști s-a remarcat portarul Stănescu (14 intervenții salvatoare), Constantina (10 goluri), Khairi (4 goluri), Mihalcea, Milosevic, Burlacu și Pop (câte 3 goluri). După această a opta înfrângere în 24 de meciuri, Minaur rămâne pe locul 5, cu 44 puncte (un loc pe care va și termina această ediție de campionat, din care au mai rămas de disputat 4 meciuri).

 

Miercuri, 21 aprilie, Minaur joacă ultimul meci din turneul de la Cluj, cu CSM Făgăraș, apoi în 8 mai joacă cu Dinamo, în 10 mai cu CSU Suceava și în 11 mai cu AHC Potaissa Turda (ultimele 3 meciuri au loc în turneul din Sala Rapid).

 

* Foto: @ Alex Nicodim via CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here