HANDBAL – Minaur pierde clar primul meci din campionat, cu CSM București

1
191

LIGA NAȚIONALĂ. Echipa băimăreană Minaur, cu un lot decimat de lipsa mai multor jucători infectați cu COVID-19, a pierdut primul meci din actuala ediția a Ligii Naționale, cu CSM București, echipa antrenată de Eliodor Voicu impunându-se clar cu 29-23 (16-8). Subliniere: indiferent de indisponibilități, echipa bucureșteană pornea cu prima șansă, aceasta câștigând ultimele 5 meciuri disputate împotriva băimărenilor.

 

Pentru băimăreni au înscris: Alexandru Csepreghi (8 goluri – 3 din 7 metri), Ionuț Ramba (5 goluri), Sergiu Makaria (3 goluri), Nikola Skrobic și Edmilson Andrade de Araujo (câte 2 goluri), Georgel Haiduc, Tomas Cip și Erik Pop (câte 1 gol). Pentru CSM, cei mai buni marcatori au fost Campos Nantes (6 goluri) și Selicani Teixeira (4 goluri).

 

Astăzi, 8 octombrie, Minaur întâlnește în etapa a 7-a AHC Dobrogea Sud, echipă care în primele 6 etape a câștigat 5 meciuri din cele 5 disputate (este pe locul 2 în clasament, după Dinamo București, care are un meci mai mult jucat). După primele 6 etape, Minaur este pe locul 4, cu 4 victorii și o înfrângere (12 puncte acumulate).

 

* Foto: Alex Nicodim

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Dupa un joc jalnic cu RESITA,am trecut la un joc penibil cu CSM.Si prezenta lui CABUT,CRISTESCU,TOLEDO(ceilalti nu conteaza)nu ar fi schimbat lucrurile.Transferurile facute TOLEDO,RAMBA,ARAUJO,SKROBIC sau dovedit fara efect.Avem in componenta jucatori care nici campionatul trecut nu au facut nimic si traiesc bine mersi MURESAN,BERA,BUSECAN,R.POP.
    Iar cireasa de pe tort este renuntarea la Plantin si inlocuirea lui cu ADI PETREA,care s-a dovedit mult prea slab pentru a duce ecipa pe unul din primele trei locuri.Dragi suporteri baimareni nu fiti suparati ,UMILINTA continua si azi !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here