HANDBAL – Minaur câștigă cu 30-20 la Cluj Napoca, în meciul cu Universitatea

0
111
Robert Nagy - CS Minaur Baia Mare (credit foto: Paul Ursachi, upfoto.ro)

ÎNCĂ UN PAS HOTĂRÂT SPRE LIGA NAȚIONALĂ. CS Minaur s-a impus ieri în fața Universității, la o diferență confortabilă de 10 goluri (30-20 (14-13), într-un meci disputat la Cluj-Napoca și contând ca preambul al etapei a 15-a din cadrul Divizia A, seria B, la handbal masculin.

 

În ciuda diferenței de scor, nu a fost vorba de o partidă facilă, băimărenii desprinzându-se decisiv de-abia pe final, când au reușit o serie de șase goluri consecutive și au dus scorul de la 24-20 la 30-20. În restul partidei scorul a fost mai strâns, dar băieții de la Minaur s-au aflat aproape în permanență în control, conducând de multe ori la o diferență confortabilă de 4 goluri.

 

Echipa noastră își consolidează astfel poziția de lider și așteaptă cu încredere partida din etapa viitoare – acasă, la Baia Mare, cu Poli Timișoara (în 3 martie, de la ora 17).

 

2mnews

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here