HANDBAL – Minaur câștigă cu 30-20 la Cluj Napoca, în meciul cu Universitatea

0
55
Robert Nagy - CS Minaur Baia Mare (credit foto: Paul Ursachi, upfoto.ro)

ÎNCĂ UN PAS HOTĂRÂT SPRE LIGA NAȚIONALĂ. CS Minaur s-a impus ieri în fața Universității, la o diferență confortabilă de 10 goluri (30-20 (14-13), într-un meci disputat la Cluj-Napoca și contând ca preambul al etapei a 15-a din cadrul Divizia A, seria B, la handbal masculin.

 

În ciuda diferenței de scor, nu a fost vorba de o partidă facilă, băimărenii desprinzându-se decisiv de-abia pe final, când au reușit o serie de șase goluri consecutive și au dus scorul de la 24-20 la 30-20. În restul partidei scorul a fost mai strâns, dar băieții de la Minaur s-au aflat aproape în permanență în control, conducând de multe ori la o diferență confortabilă de 4 goluri.

 

Echipa noastră își consolidează astfel poziția de lider și așteaptă cu încredere partida din etapa viitoare – acasă, la Baia Mare, cu Poli Timișoara (în 3 martie, de la ora 17).

 

2mnews

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ