HANDBAL – Minaur Baia Mare câștigă detașat cu Gloria Buzău și rămâne pe locul secund în Liga Naţională

0
440

LIGA NAȚIONALĂ. În turneul de la Baia Mare, echipa feminină de handbal a clubului CS Minaur a învins categoric, cu 28-21 (13-12), SCM Gloria Buzău. Meciul a contat pentru etapa a 13-a din Liga Națională și, în urma victoriei, băimărencele rămân pe locul 2, intercalate între CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea.

 

Meciul a fost tranșat în repriza a doua de echipa antrenată de Costică Buceschi. Pentru băimărence au marcat Kovacevic (10 goluri), Lavko (6 goluri), Blohm (4 goluri), Popa (3 goluri), Laslo (2 goluri), Fais Araujo, Borș și Polocoșer (câte 1 gol). De la echipa buzoiană cele mai bune marcatoare au fost Rotaru şi Iuganu, cu câte 5 goluri, și Ilie (4 goluri).

 

În acest moment, clasamentul primei divizii este condus de CSM Bucureşti (34 puncte din 12 jocuri), urmată de CS Minaur Baia Mare (31 puncte din 12 jocuri) și SCM Râmnicu Vâlcea (27 puncte din 11 jocuri).

 

* Foto: @ Ovi Dragomir via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here