HANDBAL MASCULIN – Minaur Baia Mare, neînvinsă după primele 3 etape ale campionatului regulat

0
477

LIGA NAȚIONALĂ. Minaur Baia Mare este în careul fruntaș al echipelor din Liga Națională (din care mai fac parte AHC Dobrogea Sud, CSM București și Dinamo București), după ce a obținut maximum de puncte în primele 3 etape (9 puncte din 3 victorii).

 

După ce a dispus în prima etapă a turneului de la Sfântu Gheorghe de CSM Vaslui (cu 28-23, 13-11 la pauză), iar în cea de-a doua etapă de CS HC Buzău 2012 (cu 25-23, 8-11 la pauză), băimărenii au trecut astăzi, în etapa a 3-a, de CSM Bacău (cu 32-27, 18-13 la pauză).

 

Pentru Minaur au înscris Kotrc (9 goluri – 3 din 7 m), Cip (8 goluri), Csepreghi și Buzle (câte 5 goluri, Csepreghi a înscris două din 7 m), Dobra (2 goluri), Cristescu, Bușecan și Căbuț (câte un gol fiecare). De la băcăuani s-au remarcat Păunică (7 goluri) și Gal (5 goluri).

 

Sportivii băimăreni, antrenați de Adrian Petrea și Alexandru Sabou, ocupă în acest moment locul 4, la egalitate de puncte cu primele trei clasate, despărțite de golaveraj (băimărenii au golaveraj 85-73, +12). În etapa a 4-a, Minaur Baia Mare întâlnește duminică, 4 octombrie, CS Magnum Botoșani, ultima clasată în acest moment, cu 3 înfrângeri din 3 meciuri.

 

* Foto: Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here