HANDBAL MASCULIN – Minaur Baia Mare a anunțat primele 4 transferuri: un portar ucrainean, un inter brazilian și doi pivoți din Ucraina și… Angola

0
539
Gabriel Massuca Teca, Serhii Petrychenko, Anton Terekhov, Anderson Mollino Da Silva

NOUTĂȚI ÎN LOT. Încheind sezonul pe un dezamăgitor loc 6 în Liga națională, cu mari probleme la plata contractelor, Minaur Baia Mare, club departamental susținut din bani publici de administrația urbei, a pierdut 8 jucători, unii chiar importanți (Ionuț Ciobanu, Georgel Haiduc, Albert Cristescu, Paul Oargă, Ionuț Ramba, Jose Toledo, Nikola Skrobic și Daniel Mureșan), așa că a început completarea lotului pentru sezonul viitor.

 

Primele 4 veniri (nu e vorba despre transferuri, pentru că aceștia au venit din postura de jucători liberi de contract) au fost deja anunțate de clubul băimărean. Nu sunt jucători de perspectivă, sunt jucători experimentați, ajunși în jurul vârstei de 30 de ani, înalți, doi dintre ei având selecții în naționalele țărilor din care provin.

 

Iată care sunt cei 4 (foto mici alăturat, în ordine, de la stânga la dreapta): portarul ucrainean Anton Terekhov (29 de ani, 1,96 m, internațional ucrainean, venit de la echipa poloneză Sandra SPA Pogoń Szczecin, locul 8 în prima ligă), interul dreapta brazilian Anderson Mollino da Silva (31 de ani, 1,90 m, venit de la echipa spaniolă Club Balonmano Ángel Ximénez Puente Genil, locul 8 în prima ligă), pivotul ucrainean Serhii Petrychenko (28 de ani, 2,00 m, venit de la echipa slovacă MŠK Považská Bystrica, locul 2 în prima ligă) și pivotul angolez Gabriel Massuca Teca (30 de ani, 1,92 m, internațional angolez, venit de la echipa angoleză Clube Desportivo Primeiro de Agosto – este clubul Armatei, similar cu CSA Steaua -, a jucat, împrumutat, și la cluburi portugeze de primă divizie, într-o strategie a federației angoleze de creștere a calității jucătorilor din echipa națională).

 

 

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here