HANDBAL – La o zi după schimbarea antrenorului, Minaur Baia Mare a învins greu CSM Reșița

0
317

LIGA NAȚIONALĂ. Joi, 1 aprilie 2020, la Sfântu Gheorghe, Minaur Baia Mare a câștigat cu 25-22 (14-10) meciul cu CSM Reșița, echipă clasată pe penultimul loc în Liga Națională. Meciul, arbitrat de o brigadă sălăjeană (Dan Pavel & Radu Pentea din Zalău), a contat pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale și a fost primul după înlocuirea lui Adrian Petrea cu secundul Alexandru Sabou.

 

Băimărenii, care au avut și 7 goluri avantaj pe tabela de marcaj (18-11, 19-12) au marcat doar 6 goluri în ultimele 25 de minute (în replică, reșițenii au înscris de 10 ori).

 

Pentru Minaur au marcat Buzle (9 goluri), Bera (4 goluri), Ramba (3 goluri), Kotrc (2 goluri), Nagy, Makaria, Mureșan, Căbuț, Haiduc, Cip și Cristescu (câte 1 gol). De la reșițeni s-au remarcat Kbilashvili (9 goluri) și Orjonikidze (7 goluri). Următorul meci al băimărenilor este vineri, 2 aprilie, cu CSM Bacău.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here