HANDBAL – În familie: CS Minaur – Academia de Handbal Minaur Baia Mare, în prima etapă a returului Diviziei A

0
269

ÎNTRE PREZENT ȘI VIITOR. Mâine, 17 februarie, băimărenii de la CS Minaur reiau cursa promovării în Liga Națională cu un meci disputat „în familie”, în compania fraților mai mici din Academia de Handbal a clubului, o confruntare contând pentru etapa a 14-a din cadrul Diviziei A, seria B. Partida se va desfășura în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, cu începere de la ora 17 și – pentru că tot e vorba de o întâlnire între concitadine – aceasta va fi arbitrată tot „în casă”, de cuplul băimărean Alin Gherman – Adrian Moldovan.

 

CS Minaur începe returul de pe prima poziție a clasamentului (31 de puncte, la egalitate cu CSM Oradea), pe când juniorii se află pe poziția a noua, cu un număr de 10 puncte.

 

În tur (un meci arbitrat tot de un cuplu de băimăreni – Alexandru Apostu și Florin Chinde), CS Minaur s-a impus la pas, 41-19 (16-13).

 

Celelalte meciuri ale etapei a 14-a:

 

CSU Politehnica Timișoara – CS Universitatea Cluj

Universitatea Craiova – CSU CNOT Brașov

CSM Oradea – CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu

CSM Sighișoara – HCM Sighișoara

 

ACS Avram Iancu Arad și HC Sibiu stau.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here