HANDBAL – Fetele de la Minaur joacă mâine cu timişorencele de la CSU

0
180
Oana Bidașcu (CS Minaur Baia Mare)

MECI. Mâine, 17 ianuarie, echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur joacă pe teren propriu cu CSU de Vest Timişoara într-un meci inclus în programul etapei a 11-a a seriei B a Diviziei A. În clasamentul seriei, Minaur ocupă locul 2 – cu 6 victorii şi o înfrângere -, însă fetele noastre au un meci mai puţin disputat decât echipa Mureșul Tg. Mureş, care se situează pe locul 1. Adversarele băimărencelor sunt clasate pe locul 10 – penultimul -, având doar o victorie din 6 meciuri.

 

Acesta este cel de-al doilea meci oficial din 2017. Sezonul din 2017 a debutat cu o victorie pentru elevele antrenate de Simona Maior-Pașca şi Ioana Marta, CS Minaur câştigând în deplasare la Sepsi-Sic Sfântu Gheorghe cu 44-25 (20-10), pentru băimărence punctând Naumenko (9 goluri), Andrița (7), Zegrean (7), Bledea (5), Bidașcu (4), Pricop (4), Rudics (3), Tecar (3), Argyelan (2).

 

Cealaltă echipă din Baia Mare, CS Extrem, este pe locul 5 – cu 5 victorii şi 4 înfrângeri – şi în această etapă stă (adică nu dispută niciun joc).

 

2mnews.roATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here