HANDBAL FEMININ – Minaur Baia Mare, eliminată din Cupa României

0
691

CUPA ROMÂNIEI. CS Minaur Baia Mare a fost eliminată din şaisprezecimile de finală a Cupa României. Băimărencele au cedat la Galați, în Sala Sporturilor Dunărea, în singurul meci în care s-au întâlnit două echipe din Liga Națională, unde CSM Galați (fosta  CSU Danubius Galați) s-a impus cu 24-22 (13-12).

 

Începând din acest an, sistemul Cupei României la handbal s-a schimbat, meciurile având loc într-o singură manșă, elimnatorie (în caz de egalitate, câștigătoarea este decisă la aruncări de la 7 metri). Cele mai bune marcatoare au fost Cătălina Cioaric (CSM Galați) cu 7 goluri, respectiv Marija Shterjova (CSM Minaur Baia Mare) cu 11 goluri.

 

În Liga Națională, CS Minaur Baia Mare ocupă locul 3, iar CSM Galați este pe locul 13, cu o singură victorie în cele 15 partide disputate – în meciurile directe din Liga Națională, Minaur s-a impus cu 25-21 (acasă) și 19-18 (în deplsare).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here