HANDBAL FEMININ – Minaur Baia Mare, eliminată din Cupa României

0
218

CUPA ROMÂNIEI. CS Minaur Baia Mare a fost eliminată din şaisprezecimile de finală a Cupa României. Băimărencele au cedat la Galați, în Sala Sporturilor Dunărea, în singurul meci în care s-au întâlnit două echipe din Liga Națională, unde CSM Galați (fosta  CSU Danubius Galați) s-a impus cu 24-22 (13-12).

 

Începând din acest an, sistemul Cupei României la handbal s-a schimbat, meciurile având loc într-o singură manșă, elimnatorie (în caz de egalitate, câștigătoarea este decisă la aruncări de la 7 metri). Cele mai bune marcatoare au fost Cătălina Cioaric (CSM Galați) cu 7 goluri, respectiv Marija Shterjova (CSM Minaur Baia Mare) cu 11 goluri.

 

În Liga Națională, CS Minaur Baia Mare ocupă locul 3, iar CSM Galați este pe locul 13, cu o singură victorie în cele 15 partide disputate – în meciurile directe din Liga Națională, Minaur s-a impus cu 25-21 (acasă) și 19-18 (în deplsare).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ