HANDBAL FEMININ – Minaur Baia Mare și-a luat bilete pentru optimile Cupei: victorie la 11 goluri, la Arad

0
154

CUPA ROMÂNIEI. Deznodământ previzibil în Sala Polivalentă din Arad, în primul meci oficial din 2020 al echipei de handbal feminin Minaur Baia Mare, deși echipa băimăreană și-a menajat mai multe titulare: ACS Crişul Chişineu-Criş – CS Minaur Baia Mare 27-38 (9-23). Meciul dintre lidera seriei D a celei de-a doua divizii valorice și echipa de Ligă Națională, arbitrat de cuplul mureșean Adrian Nacu / Adrian Rucoi, a arătat diferența de valoare dintre cele două eșaloane ale handbalului femin românesc.

 

Nicio emoție pentru băimărence, care aveau după primele 15 minute un avantaj de 10 goluri (13-3), iar la pauză un avantaj considerabil, de 14 goluri (23-9) – de altfel, în ultimii 3 ani, băimărencele au contabilizat victorii la diferențe mari de scor în toate cele 5 meciuri disputate cu echipa arădeană (în 2016, chiar de 30 de goluri!).

 

Ca-ntr-un veritabil meci de pregătire, antrenorul Buceschi a rulat întreg lotul înscris pe foaia de joc, toate băimărencele (mai puțin portarii) înscriindu-și numele pe lista marcatoarelor: Seraficeanu (5 goluri), Cîrstea (5 goluri), Popa și Kerekes (câte 4 goluri), Tămas, Conache, Szolosi și Lisewska (câte 3 goluri), Borș, Polocoșer, Burlakencho și Rysankova (câte 2 goluri). De la Crișul s-au remarcat Klimek (6 goluri), Golusin (5 goluri – aflată la debutul la Crișul), Cherecheși și Petruse (câte 4 goluri).

 

Sigur, după pauză, divizionara secundă a mai redus din diferență, chiar câștigând repriza cu 18-15, dar deznodământul era stabilit deja, Minaur calificându-se fără emoții în optimile competiției.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here