HANDBAL FEMININ – Minaur Baia Mare și-a aflat adversara din sferturile de finală ale EHF European League: află când și cu cine joacă

0
373

ADVERSARA DIN SFERTURI. Minaur Baia Mare va disputa manșa tur-retur din sferturile de finală ale EHF European League cu colega de Ligă Națională, Dunărea Brăila, echipă aflată la prima ei participare în grupele EHF European League.

 

În urmă cu puține momente, brăilencele, antrenate de croatul Neven Hrupec, le-au învins, în meci direct pentru clasarea pe locul 2 în grupă (calificant în sferturi) pe rusoaicele de la Kuban Krasnodar: 36-32. Pentru brăilence au marcat Czeczi (8 goluri), Dache (6 goluri), Udriștioiu și Dmitrovici (câte 5 goluri), Tiron (4 goluri), Kanaval (3 goluri), Araujo și Sazdovska (câte 2 goluri) și Safta (1 gol). În meciul tur, în Rusia, cele două echipe au încheiat la egalitate, 25-25 (13-15). Grupa D, în care au jucat cele două echipe, a fost câștigată de Siofok (9 puncte din 6 meciuri), pe locul 2 clasându-se Dunărea (7 puncte), pe locul 3 Krasnodar (6 puncte) și pe locul 4 Fleury (0 puncte).

 

Manșa tur dintre Dunărea Brăila și Minaur Baia Mare este programată pe 27 sau 28 martie, iar returul, după o săptămână, pe 3 sau 4 aprilie. Și în Liga Campionilor are loc un duel românesc, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea se înfruntă în optimile de finală.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here