HANDBAL FEMININ – Minaur Baia Mare învinge acasă Dunărea Brăila și urcă pe locul 4 în Liga Națională

0
257

LIGA NAȚIONALĂ. CS Minaur Baia Mare a câștigat marţi, 7 ianuarie 2020, pe teren propriu, în etapa a 12-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, cu 24-22 (11-11) în faţa formaţiei HC Dunărea Brăila.

 

Deși brăilencele au condus în cea mai mare parte a primei reprize şi a avut 14-12 în min. 39, băimărencele s-au impus în special evoluției din ultimul sfert de oră al partidei. Cele mai bune marcatoare de la Minaur au fost poloneza Sylwia Lisewska (8 goluri), Oana Cîrstea (4 goluri), Iaroslava Burlacenko şi Marija Shteriova (ambele, câte 3 goluri). De la Dunărea, cele mai bune marcatoare au fost Marina Dmitrovic (7 goluri), Bianca Tiron și Aneta Udriştioiu (ambele, câte 5 goluri).

 

De asemenea, s-au remarcat ambii portari: Ana Maria Măzăreanu de la Minaur (13 intervenții, o lovitură de la 7 metri apărată) și Marina Razum de la Dunărea (12 intervenții, două lovituri de la 7 metri apărate), În urma acestei victorii, CS Minaur Baia Mare ocupă locul 4 în Liga Națională, cu 23 puncte.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here