HANDBAL FEMININ – CS Marta Baia Mare, victorie și clasare pe locul 7 în Campionatul Național de junioare I

0
73

TURNEU FINAL. CS Marta Baia Mare a câștigat ultimul meci al turneului final al Campionatului Național de junioare I la handbal feminin, cel disputat cu Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea, și a terminat pe locul 7. În meciul pentru locurile 7-8, băimărencele au învins cu 32-31 (15-11).

 

La turneul final, desfășurat în Sala Sporturilor “Gheorghe Barițiu” din Turda, băimărencele au obținut următoarele rezultate: în grupe – 26-26 cu CSM Târgu Mureș, 30-31 cu Corona Brașov, 23-26 cu LPS Brăila și pentru locurile 7-8, 32-31 cu GȘ Energetic Râmnicu Vâlcea.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ