HANDBAL FEMININ – CS Marta Baia Mare, victorie și clasare pe locul 7 în Campionatul Național de junioare I

0
569

TURNEU FINAL. CS Marta Baia Mare a câștigat ultimul meci al turneului final al Campionatului Național de junioare I la handbal feminin, cel disputat cu Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea, și a terminat pe locul 7. În meciul pentru locurile 7-8, băimărencele au învins cu 32-31 (15-11).

 

La turneul final, desfășurat în Sala Sporturilor “Gheorghe Barițiu” din Turda, băimărencele au obținut următoarele rezultate: în grupe – 26-26 cu CSM Târgu Mureș, 30-31 cu Corona Brașov, 23-26 cu LPS Brăila și pentru locurile 7-8, 32-31 cu GȘ Energetic Râmnicu Vâlcea.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here