HANDBAL – Două componente ale Minaur Baia Mare, în lotul România B de la turneul de pregătire pentru Campionatul European din Franța

0
367
Sonia Seraficeanu și Anca Polocoșer

SELECȚII. Interul stânga Anca Polocoşer (21 de ani) și extrema dreapta Sonia Seraficeanu (21 de ani), ambele componente ale echipei Minaur Baia Mare, au fost selecționate de staff-ul tehnic al naţionalei feminine de handbal a României (Ambros Martin, Horaţiu Paşca şi Jaume Fort Mauri) în lotul național B care va participa la Trofeul Carpaţi, în perioada 23-24 noiembrie, la Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din Bucureşti.

 

Tradiționalul eveniment sportiv este prezentat de FRH ca un ultim test pentru echipe înaintea Campionatului European din Franţa (competiţie la care România face parte din Grupa D, alături de Norvegia, Germania şi Cehia).

 

La Trofeul Carpați, vineri, 23 noiembrie, vor avea loc partidele România B – Serbia (ora 16) şi România A – Rusia (18.30), iar sâmbătă, 24 noiembrie, se vor juca finala mică (ora 16) şi finala mare (18.30).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here