HANDBAL – CSM Minaur joacă azi la Târgu-Mureș, în derby-ul etapei a 12-a din Divizia A

0
308
sursa foto: minaur.ro

CINE E PE PRIMUL LOC? Fetele de la CSM Minaur Baia Mare vor înfrunta azi, cu începere de la ora 17, echipa celor de la Mureșul Târgu-Mureș, într-un meci contând pentru etapa a 12-a (penultima) a turului Diviziei A la handbal feminin.

 

Partida se anunță a fi una foarte disputată, ambele formații fiind direct implicate în lupta pentru obținerea promovării (în momentul de față, pe primul loc în clasamentul Diviziei A, seria B, se află, la egalitate de puncte – 21, nu mai puțin de patru echipe: CSM Minaur Baia Mare, Mureșul Târgu-Mureș, CSM Slatina și CSU Reșița). Meciul de azi va fi arbitrat de cuplul G. Doană – A. Gociu.

 

Fetele antrenate de Simona Maior-Pașca și Ioana Marta vor încheia turul campionatului duminica viitoare, când, în sala „Lascăr Pană, vor fi gazde doar de complezență, ele urmând a le întâlni pe concitadinele de la CS Extrem Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here