HANDBAL – CS MINAUR Baia Mare, lider în clasamentul Diviziei A, la final de tur. Victorie în fața celor de la Extrem, scor 36-29

0
186
Jenica Rudics - CS Minaur Baia Mare (credit foto: Paul Ursachi, upfoto.ro)

CU PAȘI MARI, SPRE PROMOVARE. Fetele de la CS Minaur le-au învins astăzi, în derby-ul Băii Mari, pe concitadinele de la CS Extrem Baia Mare, cu scorul final de 36-29 (20-13). Partida a contat ca preambul al ultimei etape a turului Diviziei A, seria B (celelalte meciuri se vor disputa duminică) și a consfințit, prin rezultat, faptul că Minaur încheie turul pe primul loc și, implicit, se califică în optimile Cupei României.

 

Celelalte confruntări care urmează să se dispute în cadrul acestei ultime etape sunt:

 

CSM Slatina – Mureșul Târgu-Mureș

CSU Oradea – CSU de Vest Timișoara

CSU Reșița – Național Brașov

ACS Crișul Chișineu-Criș – CS Dacia Mioveni

ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe – stă

 

CSU Reșița și CSM Slatina pot egala Minaur la puncte, dacă vor învinge și ele în ultima etapă.

 

În primele două etape ale returului, CS Minaur va sta, următorul joc oficial fiind programat pentru data de 19 februarie, când echipa băimăreană se va deplasa la CSM Slatina.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here