HANDBAL – Competiție nouă, nume de tradiție: mâine debutează prima ediție a „Trofeului Minaur”

0
163
foto: minaur.ro

CA-N VREMURILE BUNE. Începând de mâine, 19 ianuarie, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare se vor desfășura primele meciuri din cadrul ediției de debut a „Trofeului Minaur”, competiție organizată de Clubul Sportiv Minaur Baia Mare.

 

La start se vor alinia echipele AHC Potaissa Turda (Liga Națională), CSM Oradea (Divizia A), CSM Satu Mare (Liga Națională) și CS Minaur Baia Mare (Divizia A). Competiția se va desfășura în perioada 19 – 21 ianuarie, programul partidelor fiind următorul:

 

Joi, 19 ianuarie 2017

Ora 14:30  CS Minaur – CSM Satu Mare

Ora 19:00  AHC Potaissa Turda – CSM Oradea 

 

Vineri, 20 ianuarie 2017

Ora 13:00  CSM Satu Mare – CSM Oradea

Ora 14:45  CS Minaur – AHC Potaissa Turda

 

Sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Ora 11:00 AHC Potaissa Turda – CSM Satu Mare

Ora 13:00 CS Minaur – CSM Oradea

 

Ca o plăcută surpriză, organizatorii au decis ca intrarea spectatorilor la acest eveniment să se facă gratuit, pentru a recompensa astfel aprecierea de care se bucură acest sport în rândul publicului băimărean.

 

În afara Trofeului care va intra în posesia învingătoarei și a cupelor pentru ceilalți participanți, organizatorii vor oferi distincții speciale pentru „cel mai tehnic jucător” și „cel mai bun portar” al turneului.

 

2mnews.ro



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here