HANDBAL – Băimărenii Csepreghi și Căbuț, 3 goluri în finala „4 Nations Cup” pierdută de România după aruncările de la 7 metri

0
63

TURNEU. România, cu cei doi centri ai echipei Minaur Baia Mare în lot, a fost învinsă în finala “4 Nations Cup” desfășurată la Opole (Polonia), după aruncări de la 7 metri, de țara-gazdă a turneului. Polonia a egalat când mai erau 17 secunde din timpul regulamentar de joc, iar portarul polonezilor, Kornecki, a apărat la ultimul atac al tricolorilor, astfel că meciul s-a decis la aruncările de la 7 metri.

 

Extremele Nicuşor Negru (6) şi Gabriel Bujor (5) au fost cei mai buni marcatori ai echipei României, băimărenii marcând de 3 ori în finala turneului (Alexandru Csepreghi 1, Călin Căbuţ 2) câștigat de Polonia – 24-24 (9-10), 6-5 după aruncările de la 7 metri.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ