HANDBAL – Băimărenii Csepreghi și Căbuț, 3 goluri în finala „4 Nations Cup” pierdută de România după aruncările de la 7 metri

0
123

TURNEU. România, cu cei doi centri ai echipei Minaur Baia Mare în lot, a fost învinsă în finala “4 Nations Cup” desfășurată la Opole (Polonia), după aruncări de la 7 metri, de țara-gazdă a turneului. Polonia a egalat când mai erau 17 secunde din timpul regulamentar de joc, iar portarul polonezilor, Kornecki, a apărat la ultimul atac al tricolorilor, astfel că meciul s-a decis la aruncările de la 7 metri.

 

Extremele Nicuşor Negru (6) şi Gabriel Bujor (5) au fost cei mai buni marcatori ai echipei României, băimărenii marcând de 3 ori în finala turneului (Alexandru Csepreghi 1, Călin Căbuţ 2) câștigat de Polonia – 24-24 (9-10), 6-5 după aruncările de la 7 metri.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here