HANDBAL – Băimăreanul Alexandru Csepreghi, desemnat cel mai bun jucător din Liga Națională

0
538
Alexandru Csepreghi (foto: Paul Ursachi)

DISTINCȚIE. În urma anchetei Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Csepreghi (31 de ani, CS Minaur Baia Mare) a fost desemnat Cel mai bun jucător din Liga Naţională. Csepreghi a revenit în 2018 la echipa băimăreană, după patru ani petrecuţi în campionatul francez.

 

“În 2018 am revenit în România cu un bagaj de cunoştinţe în plus, faţă de cum am plecat din ţară. Experienţa din Franţa m-a maturizat la nivel profesional. Nu a fost uşor, dar se pare că a meritat din plin să petrec patru ani acolo, pentru ca acum să mă bucur de votul handbalului românesc. Este cel mai frumos lucru, la nivel individual, şi sunt onorat. Pe aceasta cale, mulţumesc tuturor celor care mi-au oferit încrederea! La nivel de echipă, îmi doresc o medalie cât mai curând, aşa cum am obişnuit să am în România an de an”, a subliniat Csepreghi, pentru FRH.

 

În ancheta FRH, vârfurile anului 2018 au fost, în afara băimăreanului, Cristina Neagu (Cea mai bună handbalistă din România și Cea mai bună handbalistă din Liga Națională); Mihai Popescu, portarul echipei franceze Saint-Raphael VHB (Cel mai bun handbalist din România); ucraineanca Irina Glibko, de la SCM Râmnicu Vâlcea (Cea mai bună jucătoare străină din Liga Naţională) și rusul Vitali Komogorov, de la CS Dinamo Bucureşti (Cel mai bun jucător străin din Liga Naţională).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here