HANDBAL – Află adversarii celor trei echipe maramureșene în Cupa României

0
150

CUPA ROMÂNIEI. La sediul FRH a avut loc tragerea la sorți a optimilor Cupei României la handbal masculin și a fazei șaisprezecimilor competiției la handbal feminin. Echipa masculină a clubului băimărean Minaur Baia Mare va juca în optimi, pe teren propriu, cu CSM Bacău, meciul urmând să fie programat în 8 sau 9 decembrie 2019 – deținătoarea trofeului este SCM Poli Timişoara.

 

Cele două echipe feminine aflate în competiție, Minaur Baia Mare și CS Marta, intră în competiție, în 15 ianuarie 2020. Minaur (locul 5 în Liga Națională, cu 20 de puncte în 11 meciuri – 6 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri, golaveraj 278-262) joacă în deplasare, cu lidera seriei C a celui de-al doilea eșalon valoric (Divizia A), ACS Crişul Chişineu Criş, formație neînvinsă în această ediție de campionat (26 de puncte în 10 partide – 8 victorii și 2 egaluri, golaveraj 303-232).

 

Tragerea la sorți a șaisprezecimilor Cupei României n-a fost blândă pentru cealaltă echipă maramureșeană prezentă în competiția feminină, CS Marta Baia Mare (Divizia A) urmând să o înfrunte, pe teren propriu, chiar pe deţinătoarea trofeului, CSM Bucureşti (locul 3 în Liga Națională, cu 22 de puncte – 7 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri, golaveraj 278-224). CS Marta, care activează în seria C a celui de-al doilea eșalon valoric al hndbalului feminin, se clasează în această ediție de campionat pe ultimul loc (6), cu 0 puncte din 10 meciuri (are 10 înfrângeri, golaveraj 230-308).

 

Meciurile sunt programate într-o singură manşă, eliminatorie.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here