GRIPĂ – O fetiță de 4 ani din Maramureș a murit din cauza gripei. Nu era vaccinată antigripal

1
1033

VACCIN. Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) a informat prin Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile că în ultima săptămână a lunii ianuarie 2018 (22- 28), s-au înregistrat patru noi cazuri de deces al persoane din cauza gripei, niciuna dintre acestea nefiind vaccinată antigripal.

 

Una dintre victime este o fetiţă în vârstă de doar 4 ani, din judeţul Maramureş, care nu avea probleme medicale cunoscute, dar care nu a fost vaccinată antigripal în acest sezon. De la începutul sezonului rece, în România au murit opt persoane din cauza gripei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here