GRATUIT – Baia Mare City App, aplicaţia care îţi pune întreg oraşul în mână

0
883
Baia Mare City App
Baia Mare City App

UTIL. În ultima perioadă, mediul online abundă de aplicații pentru telefonul mobil. Aplicații care prezintă produse, servicii, aplicații de divertisment, de socializare, de comerț. Pare că mai toate societățile comerciale au aplicație proprie sau cochetează cu ideea. Ecranul telefonului, prea plin de atâtea iconițe, în loc să faciliteze obținerea de informații, mai mult încurcă, din cauză că acestea sunt prea fragmentate. Și consumatorul este bulversat, pierzând astfel timp prețios căutând informațiile care îl interesează.

 

Dar nu și băimărenii. Promovând eficiența, simplitatea și bunul-gust, băimărenii au știut întotdeauna să aleagă calea mai rapidă și mai ușor de accesat. De aceea a apărut Baia Mare City App. Aplicația care îți pune întregul oraș în mână.

 

Cu un design compact și ușor de utilizat, Baia Mare City App oferă utilizatorilor un flux continuu de informații bazat pe interesele acestora. Într-un singur loc găsești detalii despre restaurantele, barurile, cafenele, pub-urile și toate magazinele de interes. Promoții, știri, evenimente mondene sau culturale, programul muzeelor, filmele de la cinema sau piesele de la teatru – toate, toate organizate într-o singură aplicație.

 

Aplicația orașului a luat naștere din ideea și dorința unei echipe de tineri de a aduce un aport calității vieții băimărenilor. Fiind un portal de informare care în primul rând economisește timpul utilizatorilor, aplicația și scopul acesteia au fost gândite pentru a întâmpina nevoile cetățenilor. Nimic altceva. În doar 5 minute te poți pune la curent cu ce mai e nou prin oraș sau poți afla informațiile de contact ale unui magazin sau instituție. Din iubire pentru oameni și din dorința de a forma o comunitate în jurul aplicației care reunește toată suflarea din oraș, Baia Mare City App, disponibilă pe iOS și Android, este gratuită și va rămâne așa.

 

Pe lângă adrese, numere de contact, orarul, promoțiile speciale, concursurile și evenimentele care dezvoltă viața socială, aplicația pune la dispoziția utilizatorilor și informații referitoare la instituțiile publice, numere de telefon utile, și reprezintă un catalog de „cărți de vizită” ale firmelor din Baia Mare.

 

În plus, aplicația este cea mai bună introducere care poate fi oferită turiștilor. Aceasta îi va îndruma către obiectivele care merită vizitate, le va oferi acces rapid la informații, hărți și numere de telefon, și le va pune la dispoziție un ghid care să îi îndrepte direct către ceea ce îi interesează.

 

Descarcă aplicația orașului tău, gratuit, aici: http://www.baiamarecityapp.ro/ și fii la un click distanță de tot ce se întâmplă în preajma ta.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here