GRATUIT – Atelier de creație a decorațiunilor handmade, pentru vârstnicii băimăreni (GALERIE FOTO)

0
245

ACTIVITĂȚI PENTRU SENIORI. În fiecare luni, între orele 10.00 și 12.00, la sediul Centrului de zi pentru vârstnici Baia Mare al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare (situat pe strada George Coșbuc nr. 54), băimărenii cu vârsta peste 65 de ani sunt invitați să se alăture comunității seniorilor creativi, la atelierul de creație a decorațiunilor handmade.

 

Atelierul este coordonat de echipa Centrului de zi de asistență și recuperare, în cooperare cu angajații Centrului de zi pentru vârstnici al Caritas, cele două unități funcționând în aceeași clădire. Pentru seniorii care participă la activități, atelierul este totodată și o oportunitate excelentă de a mai sta de vorbă, de a împărtăși idei, gânduri, de a lega prietenii.

 

Având în vedere restricțiile valabile în perioada stării de alertă, activitățile se desfășoară în grupuri mici, de aceea cei dornici să participe la atelierul de creație sunt rugați să-și anunțe intenția la numărul de telefon 0262.218.058.

 

În cadrul atelierului, participanții își pot pune la încercare creativitatea confecționând felicitări, decorațiuni de sezon, brățări, coliere, rame foto și multe alte obiecte minunate, utilizând o gamă largă de tehnici. De pildă, în cadrul atelierului de creație organizat la începutul acestei săptămâni, au fost create decorațiuni interioare prin pictură pe pietre – o activitate inspirată de cele văzute la Centrul de zi pentru vârstnici din Șopron (Ungaria).

 

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here