GAMING ȘI CARITATE – Studenții liberali susțin realizarea și dezvoltarea competițiilor eSports în România

0
228

eSPORTS. Organizațiile de studenți liberali împreună cu președinta TNL România, Mara Mareș, au luat inițiativa de a implementa eSports și în România. Astfel, printr-o colaborare cu comunitatea GameAcces – comunitate care se ocupă cu organizarea turneelor de gaming și căutarea tinerilor talentați care pot crește și dezvolta eSports la un nivel profesionist -, tinerii studenți liberali au organizat două turnee de Counter Strike Global Offensive și Dota 2.

 

Antonio Lenghel, membru al CSL Maramureș, s-a implicat activ în această campanie de susținere și implementare eSports în România. “Scopul nostru este de a implementa și dezvolta eSports și în România. În acest sens am realizat turnee de gaming și vom susține în continuare dezvoltarea acestor proiecte, deoarece putem crea lucruri frumoase pentru comunitatea din România și pentru tinerii pasionați de jocuri online.

 

La turneul de Counter Strike Global Offensive au participat peste 400 de jucători care au dat totul pentru a câștiga marele premiu de 500 euro. Ne-am bucurat foarte mult pentru faptul că am reușit să strângem atât de mulți jucători. Toate meciurile au fost live și comentate pe YouTube, unde a fost și un live caritabil #impreunapentruDenisa, iar toate donațiile au fost redirecționate către contul Denisei, o fetiță de 10 ani care suferă de boli ce necesită lunar tratament intraspitalicesc, regim și lapte medical Modulen.

 

Le mulțumesc tuturor colegilor pentru implicare, perseverență și viziune și celor de la GameAcces pentru profesionalismul de care au dat dovadă. În viitorul apropiat vom susține creearea unor noi turnee de gaming, FIFA și League of Legends”, a declarat Antonio Lenghel.

 

Biroul de presă al PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here