GALMMV – Finanțări pentru acces la transport al comunităților în risc de excluziune socială (în special minoritatea romă)

0
156

FINANȚĂRI. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) anunță deschiderea, mâine, 31 octombrie, celei de-a patra sesiuni de depunere a proiectelor din anul 2017. De această dată, finanțările vor fi pentru investiții pentru acces la transport al comunităților în risc de excluziune socială (în special minoritatea romă).

 

Beneficiarii direcți sunt comunele și asociațiile acestora, conform legislaţiei naţionale în vigoare, iar beneficiarii indirecți sunt locuitorii zonei pentru accesul la infrastructurile diversificate/dezvoltate, locuitorii comunităților aflați în risc de excluziune socială, în special minoritatea romă.

 

Pentru detalii, click AICI.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here