GALERIE FOTO – Nocturna mobilă de la Stadionul din Baia Mare, funcțională: marți au loc antrenamentele oficiale, iar miercuri meciul Minaur – Universitatea Craiova

0
988

CUPA ROMÂNIEI. Firma băimăreană Valyciprihos Prod SRL, condusă de Claudiu Breban, cu care clubul Minaur Baia Mare a contractat montarea unei instalații de nocturne mobile în vederea meciului din optimile Cupei României de miercuri, 27 octombrie 2021, dintre Minaur (echipă de Liga a III-a) și Universitatea Craiova (Liga I și deținătoarea trofeului), a intrat în linie dreaptă cu pregătirile partidei.

 

Instalația, care cuprinde 102 proiectoare montate pe 4 stâlpi de 20 de metri (cunt câte 24 de proiectoare/stâlp și 6 proiectoare sunt montate deasupra tribunei a II-a), a fost montată sâmbătă, duminică a fost conectată la generatoare, iar în seara trecută s-au definitivat reglajele tehnice.

 

În această seară au loc antrenamentele oficiale, iar miercuri, de la ora 18, meciul. Partida se va desfășura fără spectatori (deși clubul gazdă începuse să vândă bilete, la prețul de 50 de lei, pentru a-și amortiza o parte din investiția de 300.000 lei cu închirierea nocturnei), conform reglementărilor legale impuse de pandemie, dar va fi transmisă live (în direct) de trei televiziuni: DigiSport, LookSport și TelekomSport.

 

La conferința de presă de luni, antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a precizat că Minaur Baia Mare este mult sub nivelul echipei sale şi că elevii săi trebuie să se respecte pentru a nu avea parte de surprize. Reghecampf a mai anunţat și cooptarea în echipa tehnică a Universităţii Craiova a fostului internaţional Basarab Panduru, în postură de asistent al său.

 

Ultima dată când s-a jucat un meci oficial în nocturnă în Baia Mare a fost în urmă cu 6 ani, în 29 octombrie 2015, ora 20.30, meciul din optimile Cupei României dintre FCM Baia Mare și Steaua București (actuala FCSB, care era campioana en-titre).

 

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here