GALERIE FOTO – Minaur Baia Mare, învinsă de Luceafărul Oradea, coboară pe locul 5 în clasamentul seriei

0
320

LIGA A III-A. În etapa a 6-a a Liga a III-a, CS Minaur Baia Mare a pierdut cu 1-0 (1-0) meciul disputat pe stadionul din Sânmartin al bihorenilor de la Luceafărul Oradea. O înfrângere previzibilă pentru cunoscătorii sportului maramureșean, ținând cont de gravele probleme financiare cu care se confruntă clubul municipalității băimărene, deși de-abia a început campionatul.

 

Unicul gol al partidei conduse la centru de arădeanul Mircea Ardelean a fost înscris în prima repriză de atacantul George Paraschiv, în urma unui contratac. În repriza a doua, rămași în 10 din minutul 66, în urma eliminării fundașului Răzvan Lupu (căpitanul echipei), băimărenii și-au redus orice șansă de egalare.

 

 

Antrenorul Dorin Toma a început meciul în următorul 11: Balazs Dombradi – Ciprian Duruș, Jean Prunescu, Răzvan Lupu, David Simion, Bogdan Piper, Andrei Coroian, Denis Lihet, Valer Giurgiu, Krisztian Szekely, Brian Lemac.

 

În urma înfrângerii de la Sânmartin, CS Minaur Baia Mare ocupă locul 5 în serie, cu 2 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri și 8 puncte acumulate. Etapa următoare, în 5 octombrie, Minaur Baia Mare joacă acasă, cu AFC Odorheiu Secuiesc, echipă care în această etapă a punctat prima victorie a sa din această ediție a campionatului – 2-0 acasă cu Metalurgistul Cugir – și se află pe locul 9, cu 7 puncte.

 

Cealaltă echipă maramureșeană din Liga a III-a, lidera seriei, ACS Fotbal Comuna Recea joacă luni, 30 septembrie, acasă, cu Unirea 1924 Alba Iulia și, cel mai probabil, va reveni în postura de lideră a seriei, ocupată acum de Luceafărul Oradea.

 

*FOTO: Radu Țolaș

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here