FULL-CONTACT – Pregătirile pentru Dynamite Fighting Show Baia Mare au intrat în linie dreaptă: vezi programul complet al meciurilor

0
742

DYNAMITE FIGHTING SHOW – BAIA MARE. Au mai rămas doar 5 zile până la cea de-a 12-a ediție a galei Dynamite Fighting Show, care va fi găzduită, în premieră, pe 22 septembrie, de Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare. În meciul de cap de afiș al evenimentului, sportivul din Baia Mare, Andrei Ostrovanu, și invincibilul Florin „Rambo” Lambagiu își vor disputa supremația în România la categoria super mijlocie.

 

Evenimentul va programa un total de 14 confruntări, 11 în main card și 3 în deschidere. Dintre acestea, 12 sunt pe reguli de kickboxing, iar 2 pe reguli de box în care vor fi implicați maramureșenii Florin Cardoș și Adrian Bohotici.

 

Cei doi combatanți din duelul principal, Andrei Ostrovanu și Florin Lambagiu, au stat deja față în față în Baia Mare, cu ocazia filmărilor pentru episodul din cadrul reality show-ului INside Dynamite. Aceștia și-au declarat reciproc superioritatea înaintea confruntării de pe 22 septembrie.

 

Ca urmare a ultimei decizii luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, prin care e permis accesul a maxim 50% din capacitatea unei săli la evenimente sportive, Dynamite Fighting Show a blocat vânzarea de bilete atât online, cât și la punctele de distribuție. Astfel, doar puțin peste 1.000 de spectatori vor putea fi prezenți să își susțină favoriții. Accesul se face exclusiv pe baza certificatului verde, care atestă vaccinarea sau testarea.

 

Între timp, promotorul Cătălin Moroșanu a continuat campania anti bullying în liceele din județul Maramureș. În ultimele două zile, acesta a vizitat Colegiul Tehnic George Barițiu din Baia Mare și Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie, acolo unde le-a vorbit elevilor despre importanța pe care o are sportul în stoparea fenomenului de hărțuire.

 

Gala de pe 22 septembrie va putea fi urmărită în direct pe Pro X, de la ora 20:00, și ulterior, în reluare pe Pro TV. De asemenea, după decizia de a limita accesul publicului, organizatorii au decis să ofere și gratuit, pe youtube, transmisiunea directă a evenimentului.

 

Programul complet al meciurilor

Main Event

Super fight categoria super mijlocie: Florin Lambagiu vs Andrei Ostrovanu


Co-Main Event

Super fight categoria grea: Ionuț Iancu vs Mohamed Seddik (Maroc)

Super fight categoria semigrea: Bogdan Năstase vs Ștefan Diță

Super fight categoria ușoară: Călin Petrișor vs Vlad Trif

Super fight box categoria welter: Florin Cardoș vs Artem Lim (Ucraina)

Super Fight categoria grea: Ștefan Lătescu vs Konstantin Gluhov (Letonia)

Super Fight categoria semigrea: Claudiu Bădoi vs Guillermo Blokland (Surinam)

Super fight categoria mijlocie: Cristian Milea vs Gabor Gorbicz (Ungaria)

Super fight categoria grea: Marius Munteanu vs Florin Matei

Super fight categoria ușoară: Serghei Zanosiev vs Ionuț Popa

Super fight categoria grea: Florin Ivănoaie vs Vlăduț Ungureanu


UNDERCARD (netelevizat)

Super Fight Box categoria grea: Adrian Bohotici vs Yanis Ciulin

Super Fight categoria semigrea: Alexandru Stan vs David Anton

Super Fight categoria mijlocie: Florin Orzac vs Andrei Varga

 

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here