FOTBAL – Victorii în deplasare ale echipelor maramureșene Minaur Baia Mare și Fotbal Comuna Recea

0
164

LIGA A III-A. Ambele echipe maramureșene, atât Minaur Baia Mare, cât și Fotbal Comuna Recea, au câștigat, la limită, meciurile din etapa a IV-a a Ligii a III-a, disputate în deplasare.

 

Minaur a învins la Dej, pe Unirea, cu 1-0 (1-0), gol înscris de Szekely Krisztian (în min. 10) și care avea să fie singurul al partidei, cu toate că ocazii au mai fost (Unirea a avut posibilitatea să marcheze prin Blaj, Kereki sau Pop, însă cea mai mare ocazie de gol au avut-o tot băimărenii, prin Rus, însă s-a opus… bara porții lui Farcaş).

 

Minaur a început partida în următorul 11: Balazs – Lihet, Prunescu, Lupu, Simion, Piper, Coroian, Rus, Szekely, Giurgiu, Lemac. În urma acestei etape, băimărenii ocupă locul 6 în seria a V-a, cu 5 puncte.

 

Fotbal Comuna Recea a câștigat pe Baza Sportivă din Sânmartin (jud. Bihor), cu Luceafărul Oradea, echipă care ocupa primul loc în serie înaintea acestei etapte. Meciul s-a încheiat cu 3-4 (1-2) în favoarea maramureșenilor care au devenit astfel liderii clasamentului cu 3 victorii și 1 egal (10 puncte).

 

Orădenii au deschis scorul relativ repede, în minutul 8, prin George Paraschiv, dar elevii lui Buia au fost cei care au stabilit scorul primei reprize, după golurile lui Viorel Chinde (min. 15) și Lorand Kis (min. 33).

 

Și după pauză Recea a dominat jocul, înscriind printr-o dublă semnată de Adrian Micaş (în minutele 62 și 70), însă au tremurat la final, orădenii reușind să se apropie la un singur gol, prin reușitele aceluiași George Paraschiv (în min. 79, de această dată din penalty) și Mircea Manole (min. 83).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here