FOTBAL – Un băimărean în reprezentativa U16 a României

0
397
Denis Târță (foto: FC Kiss Baia Mare)

SELECȚIE. Mijlocașul Denis Târţă de la FC Kiss 2015 Baia Mare a fost selecționat în lotul național U16 (formată din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 2002) pentru cele două partide de verificare cu selecționata similară a Ciprului – în această toamnă, actuala reprezentativă U16 a României va debuta în preliminariile Campionatului European U17.

 

Reprezentativa U16 a României va disputa, în 6 şi 8 februarie, cu începere de la ora 14, pe stadionul „Pyrgos Community” din Limassol, două meciuri de pregătire contra reprezentativei similare a Ciprului. Tricolorii U16 se vor reuni miercuri, 31 ianuarie, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, iar pe 2 februarie vor pleca în cantonamentul din Cipru.

 

Din lotul convocat de selecționerul Daniel Mogoşanu pentru dubla cu Cipru fac parte jucători de la Academia Gheorghe Hagi (4),  FCSB (3), Regal Sport (2), Pro Sesto, SCM Râmnicu Vâlcea, LPS Târgu Jiu, LPS Banatul, Nurnberg, Hertha Berlin, FC Dănuţ Coman, Csikszereda Miercurea Ciuc, Osnabruck, Dinamo, FC Toronto, Ardealul Cluj și FC Kiss 2015 Baia Mare (câte unul).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here