FOTBAL – Tânărul fundaș băimărean Sorin Șerban, convocat pentru dubla amicală cu Grecia

0
325

LOTUL NAȚIONAL. Tânărul fundaș Sorin Șerban (18 ani, Minaur Baia Mare – în foto nr. 4) a fost convocat de selecționerul Dan Oprescu în reprezentativa Under 19 a României pentru dubla amicală cu Grecia.

 

Tricolorii se reunesc luni, 4 februarie, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, unde se vor pregăti până joi, 7 februarie, când se vor deplasa în Grecia. Meciurile de verificare cu naționala U19 a Greciei se vor disputa în Kaisariani (12 februarie) și Zografou (14 februarie), ambele partide având ora de începere 15.

 

România U19 s-a calificat la Turul de Elită, care se va disputa în zona Krasnodar/Soci (Rusia), în perioada 20-26 martie – aceasta este faza decisivă pentru calificarea la Campionatul European U19 din Armenia (14-27 iulie 2019).

 

În Turneul de Elită, România face parte din Grupa 1, alături de Irlanda (cu care joacă în 20 martie), Rusia (cu care joacă în 23 martie) și Azerbaidjan (cu care joacă în 26 martie).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here