FOTBAL – Rezultate neașteptate în turul semifinalelor Ligii a IV-a Maramureș, urmează returul

0
553

LIGA A IV-A MARAMUREȘ. Duminică, 28 mai 2023, în semifinalele Ligii a IV-a Maramureș la fotbal, s-au înregistrat rezultate neașteptate, favoritele nereușind să se impună în meciurile tur. La Tăuții Măgherăuș, ACS Gloria Tăuții-Măgherăuș, echipă clasată pe locul 2 în Seria Sud, a câștigat, cu 2-0 (goluri marcate de Sebastian Hidigan – 19 ani – și Răzvan Mărieș – 17 ani -, ambele în prima repriză), partida cu câștigătoarea Seriei Nord, Avântul Bârsana (este și finalista fazei județene a Cupei României). Meciul a fost arbitrat la centru de Cristian Codrea. Returul va avea loc la 3 iunie 2023, pe terenul din Remeți (terenul echipei din Bârsana este în renovare).

 

În cealaltă semifinală, pe terenul Moisei – Livada, Zorile Moisei (echipă clasată pe locul 2 în Seria Nord și calificată pentru prima oară în această fază a competiției) a încheiat la egalitate, 0-0, cu favorita fazei finale, Academica Recea (câștigătoarea Seriei Sus, echipă care a încheiat sezonul regular cu 21 de victorii și o înfrângere și un golaveraj de 119-4 – este și câștigătoarea fazei județene a Cupei României). Meciul a fost arbitrat la centru de Răzvan Necrici. Returul va avea loc la Recea, sâmbătă, 3 iunie 2023.

 

Câștigătoarele din dubla manșă a semifinalelor își vor disputa titlul de campioană județeană a Maramureșului, învingătoarea urmând să joace barajul de calificare în Liga a III-a, în dublă manșă (meciurile au fost programate de FRF în 17 iunie, respectiv 24 iunie), cu campioana județeană din Bistrița-Năsăud (primul meci se va disputa pe terenul echipei din Maramureș).

 

* Foto: @Mircea Sergiu Coșa (Zorile Moisei – Academica Recea), @Avîntul Bârsana (Gloria Tăuții Măgherăuș – Avântul Bârsana)

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here