FOTBAL – Reprezentanta Maramureșului la barajul de promovare în Liga a III-a se stabilește vineri: CSM Sighetu Marmației – Progresul Șomcuta Mare

0
731

LIGA A IV-A. Vineri, 24 iulie, de la ora 17.00, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, într-un meci fără spectatori, are loc finala Ligii a IV-a, care va stabili reprezentanta județului Maramureș la turneul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a (unde va întâlni campioanele județelor Sălaj și Bistrița-Năsăud). Meciul va opune echipele clasate pe locurile I din seriile Nord și Sud, respectiv CSM Sighetu Marmației și CS Progresul Șomcuta Mare.

 

Decizia, previzibilă, de a îngheța campionatul și a desemna campioana în urma unui meci direct între liderele seriilor, a fost luată în unanimitate de Comitetului Executiv al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Maramureș, iar loturile celor două echipe și toți oficialii implicați în partidă au efectuat testul RT-PCR pentru diagnosticarea COVID-19. Rezultatele testelor încă nu au fost comunicate, nefiind încă procesate în totalitate.

 

În cazul în care una dintre echipe are testele pozitive, cealaltă echipă va fi desemnată campioană județeană fără ca meciul să se mai dispute (AJF Maramureș trebuie să comunice la FRF campioana – implicit participanta la turneul de promovare în Liga a III-a – până cel târziu în 27 iulie).

 

Dacă ambele echipe au testele pozitive, campioana va fi desemnată CS Progresul Șomcuta Mare (după criteriul procentul numărului de puncte din meciurile disputate) – Șomcuta Mare are 40 de puncte din 14 meciuri, iar Sighetu Marmației 32 de puncte din 12 meciuri.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here