FOTBAL – Recea pierde poziția de lider în urma unui semieșec acasă, Minaur Baia Mare câștigă și urcă pe locul 4

0
263

LIGA A III-A. În etapa a 7-a a Ligii a III-a, echipele maramureșene care activează în seria a V-a au jucat pe teren propriu.

 

Recea – Unirea Alba Iulia 2-2

 

Surpriza (neplăcută) a constituit-o semieșecul liderului clasamentului, Fotbal Comuna Recea, egalată pe finalul meciului cu Unirea 1924 Alba Iulia. Viorel Chinde a deschis scorul pentru Recea în minutul 12, dar Unirea nu arăta ca o echipă venită doar pentru a face act de prezență.

 

Golul egalizator a fost înscris în minutul 32, de atacantul Mihai Mateş, acesta fiind și scorul cu care s-a încheiat prima repriză, chiar dacă Recea a dominat (în minutul 36, mingea șutată de Romario Rus a lovit bara transversală).

 

După 1-1 la pauză, Recea a ieșit decisă să concretizeze avantajul clasamentului și al terenului propriu, a înscris pentru 2-1 prin Romario Rus (în minutul 74), însă a fost din nou egalată după doar câteva minute, Unirea punctând prin Daniel Tat (în minutul 82). Fotbal Comuna Recea – Unirea 1924 Alba Iulia 2-2 (1-1), scor care nu mai face amuzantă declarația înainte de meci a antrenorului albaiulian Mihai Manea, care anunța că echipa sa “se va întoarce cu puncte de la Recea”.

 

Antrenorul Romică Buia a intrat în teren cu următorul 11: Alin Bota (cpt.) – Marius Potcoavă, Lorant Kis, Mihail Ursu, Mihai Coman, Adrian Micaș, Vlad Opriș, Alex Oltean, Romario Rus, Viorel Chinde, Arthur Teuț. Etapa viitoare, care va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, Recea, care a pierdut poziția de lideră a seriei, deși a rămas neînvinsă (este pe locul 2 în clasament, devansată de Luceafărul Oradea), joacă în deplasare, cu SCM Zalău, echipă care în această etapă a pierdut în deplasare, cu 2-1, meciul cu Sticla Arieşul Turda.

 

Minaur Baia Mare – AFC Odorheiu Secuiesc 2-0

 

 

Cea de-a doua echipă maramureșeană care activează în Liga a III-a, Minaur Baia Mare, a câștigat cu 2-0 meciul disputat pe teren propriu cu AFC Odorheiu Secuiesc, golurile băimărenilor fiind înscrise Brian Lemac, la finalul primei reprize (min. 45), și Adrian Bedea, care a punctat în minutul 65.

 

La finalul partidei, antrenorul oaspeților, Demény Norbert, a mărturisit că e frustrant să pierzi din cazua unor greșeli individuale, dar a recunoscut sportiv că au întâlnit o echipă mai bună și mai omogenă. Victoria i-a ridicat pe băimăreni pe locul 4 în clasamentul seriei, iar etapa viitoare Minaur se pregătește de o deplasare grea, la Someșeni, unde vor juca în compania echipei Sănătatea Cluj.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here