FOTBAL – Recea învinge din două penalty-uri Minaur Baia Mare, în derby-ul maramureșean al Cupei României

0
228

CUPA ROMÂNIEI. ACS Fotbal Comuna Recea a învins în deplasare, pe stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare, conjudețeana CS Minaur și s-a calificat în turul IV al Cupei României.

 

Meciul, arbitrat de o brigadă sătmăreano-bihoreană (la centru Marius Onuț din Satu Mare), s-a încheiat cu scorul stabilit în prima repriză: 0-2. Pentru formația din Recea au înscris portarul Alin Bota (în minutul 29) și Adrian Micaş (în ultimul minut de prelungiri din prima repriză), ambele goluri fiind marcate din penalty. Deși din minutul 65 Recea a jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Berindea, băimărenii n-au reușit nici măcar să reducă scorul.

 

Antrenorul CS Minaur, Dorin Toma, a început partida în următoarea formulă: Balazs – Duruș, Suciu, Simion, Lupu, Giurgiu, Coroian, Rus, Bococi, Groza, Muscă. Principalul formației din Recea, Romulus Buia, a trimis pe teren următorul 11: Bota – Potcoavă, Kis, Urs, Erdei, Opriș, Micaș, Berindea, Mărieș, Chinde, Rus.

 

Astfel, ACS Fotbal Comuna Recea este singura echipă maramureșeană rămasă în Cupa României. Aceasta s-a calificat în faza a IV-a a Cupei României, etapă care are loc în perioada 10-12 septembrie 2019 și în care joacă 27 de echipe calificate din turul anterior plus 9 echipele din Liga 2 – începând din acest tur FRF premiază participantele, indiferent dacă acestea sunt eliminate.

 

Etapa a V-a a Cupei României (16-imi), în care intră în competiţie şi cele 14 echipe din Liga 1, are loc în 24-26 septembrie 2019. Faza optimilor de finală se desfășoară în 29-31 octombrie 2019, sferturile în 3-5 martie 2020, semifinalele în 21-23 aprilie 2020 (turul) și în 12-14 mai 2020 (returul), iar finala are loc în 23 mai 2020.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here