FOTBAL – Minaur Baia Mare și-a stabilit amicalele și merge 10 zile în cantonament în Antalya (Turcia)

0
427

PREGĂTIRE. Echipa de fotbal Minaur Baia Mare (locul 17 în Liga a II-a) s-a reunit în 12 ianuarie 2023, a efectuat vizita medicală și a stabilit programul perioadei de pregătire pentru reluarea sezonului regular. Astfel, au fost stabilite 3 meciuri de pregătire în Satu Mare și Baia Mare, unde Minaur urmează să întâlnească CSM Sighetu Marmației (Liga a III-a, în 21 ianuarie 2023, la Satu Mare), FC Bihor Oradea (Liga a III-a, în 28 ianuarie 2023, la Satu Mare) și CS Gloria 2018 Bistrița (Liga a III-a, în 17 februarie 2023, la Baia Mare).

 

De asemenea, lotul Minaur (25 de fotbaliști și 7 membri ai staff-ului tehnic), vor merge într-un cantonament în Antalya (Turcia), în perioada 20 ianuarie -10 februarie, unde și-au propus să dispute alte 3 meciuri de pregătire, adversarii nefiind încă stabiliți. Cantonamentul va costa circa 55.000 de euro (exact: 273.598,95 lei), preț care cuprinde transportul, cazarea, masa, spălarea echipamentului, organizarea celor trei amicale (în cererea de oferte sunt înscrise 4 amicale) și plata iluminatului nocturn pentru meciurile amicale.

 

În pauza competițională, conducerea echipei de fotbal Minaur a precizat că va renunța la unii jucători și a anunțat deja legitimarea a trei jucători (evident, toți veniți liberi de contract, clubul băimărean având semnificative restanțe salariale ale sportivilor): Petre Ivanovici (32 de ani, mijlocaș dreapta, de la FK Csíkszereda Miercurea Ciuc – Liga a II-a), Alexandru Iacob (33 de ani, fundaș, de la CS Mioveni – Liga I), Raul Avram (29 de ani, portar, din octombrie 2022 fără club, până atunci a avut contract cu Petrolul Ploiești – Liga I).

 

De asemenea, mai sunt cel puțin două posibile cooptări în lot, ale unor jucători care s-ar fi înțeles deja cu clubul băimărean: germano-bosnicul Senad Jarović (25 de ani, atacant, de la FK Sloboda Tuzla – Liga I Bosnia-Herțegovina, în trecut a jucat și la Petrolul Ploiești) și maramureșeanul Răzvan Horj (27 de ani, fundaș, originar din Moisei – acordul va fi oficializat după ce își rezolvă problemele cu fostul club, Petrolul Ploiești).

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here